Ne propunem sa fim mai mult decat un simplu furnizor pentru afacerea dumneavoastra. Prin portofoliul de servicii conexe pe care il oferim, dorim sa devenim partenerul dumneavoastra de incredere atunci cand vine vorba de achizitionarea de materiale pentru proiectele dumneavoastra.

Servicii oferite

Livrari programate

Aveti in desfasurare un proiect si nu doriti sa va ingrijiti de depozitarea materialelor? Va putem ajuta!

Tot ce trebuie este sa ne puneti la dispozitie lista de produse necesare si sa stabilim impreuna un grafic de livrari. De aici inainte, dumneavoastra va puteti ocupa de desfasurarea proiectului, iar noi o sa ne asiguram ca aveti intotdeauna materialele de care aveti nevoie.

Product sourcing

Cautati un anumit produs si nu stiti de unde il puteti achizitiona? Va putem ajuta noi sa il gasiti!

Trimiteti-ne informatiile de indentificare(cod, producator, denumire, o fisa tehica, o adresa web la care putem gasi informatii, etc..) astfel incat sa stim ce avem de cautat, iar in cel mai scurt timp cu putinta vom incerca sa revenim cu o oferta de pret si un termen de livrare pentru produsul in cauza.

Mai mult, portofoliul nostru de produse cuprinde cateva zeci de mii de produse de la numerosi producatori. Astfel exista mari sanse ca produsul cautat sa se afle deja printre acestea.

Loading...