Politica de returnarea a produselor

Produsele achizitionate de pe site-ul Energyflow pot fi returnate in termen de 30zile de la data achizitionarii (data la care produsul a fost livrat de curier la adresa mentionata in comanda). Astfel in cazul in care ati cumparat prea mult sau v-ati razgandit cu privire la anumite produse acestea pot fi returnate iar noi va vom rambursa intr-un cont bancar valoarea aferenta produselor returnate in termen de max 14 zile de la data returnarii acestora.

Returnarea produselor se poate face doar pentru acele produse care nu au fost folosite, in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile si documentele existente in cutia originala.

Nu se pot retunra:

  • Produsele utilizate sau al caror ambalaj a fost deteriorat de catre cumparator
  • Produsele fabricate cum ar fi cablurile ce se livreaza la metru si sunt debitate din colaci mai mari sau de pe tamburi, atunci cand cantitatea comandata este alta fata de unitatea de livrare (100m, 305m, 500m,1000m)
  • Tuburile flexibile(copex PVC sau metalic) daca din rola ambalata de producator s-a folosit o anumita cantitate

Procedura de retur

  1. Inainte de a returna produsele este necesar sa ne instiintati cu privire la decizia dumneavoastra si sa ne comunicati ce produse doriti sa returnati. Va fi nevoie sa ne comunicati totodata un numar de cont in care doriti sa va transferam contravaloarea produselor returnate.
  2. Vom organiza transportul produselor de la dumneavoastra la depozitul nostru si va vom trimite documentele de transport pe care va fi nevoie sa le printati si sa le lipiti pe coletul ce contine marfa de returnat.
  3. Curierul va ridica produsele returnate de la adresa indicata de dumneavoastra
  4. In termen de max 14 zile va vom transfera in cont contravaloarea produselor returnate.
    In cazul in care doriti alte produse in schimbul celor returnate va putem expedia o alta comanda in schimbul contravalorii produselor returnate. Aceasta noua comanda se supune politicii de costuri de livrare standard.

Costurile procedurii de retur

Returul produselor este gratuit pentru dumneavoastra, costul transportului produselor catre noi fiind suportat de catre Energyflow.